Köpstaden.se
Detta är en bildsida för produkten Tuppen Lasse 30 Cm
Klicka här för att komma till produktsidan.
Logo varumärke Different Design
Bildtitel:

Tuppen Lasse 30 Cm från Different Design på vit hylla

Bildbeskrivning:

Tuppen Lasse 30 Cm från varumärket Different Design är en dekorativ prydnad föreställande en stående tupp. Denna handgjorda figur har en höjd på 30 cm och är tillverkad av en kombination av material som skapar en distinkt känsla. Tuppen Lasse är utformad med stor omsorg och detaljrikedom, vilket ger den ett unikt utseende som sticker ut i vilket rum som helst.

Tuppen Lasse 30 Cm har en majestätisk kroppshållning med huvud och näbb högt lyfta, vilket ger den ett självsäkert intryck. Färgmönstret på denna tupp är särpräglat med kontrasterande toner. Kroppen har en metallisk, silveraktig grundfärg med en del inslag av gyllene och kopparfärgade nyanser. Hjälmen och fasans fjädrar på tuppens huvud är målade i en djup röd färg, vilket adderar en livfull touch till figuren. Näbben är markerad med en gul nyans, som kompletterar den röda kammen och haklappen.

Tuppens vingar är konstfullt utformade med detaljerade snitt och linjer som framhäver fjädrarnas struktur och kontur. Deras kopparfärgade ton förstärks av inslag av silver, som bidrar till en dynamisk och visuellt tilltalande textur. Svansen är också mycket detaljerad, bestående av flera fjädrar som breder ut sig i ett mönster, återigen i en mörk kopparfärg med silverstråk som skapar en levande känsla. Alla dessa färgkombinationer och designval synliggör Different Designs skickliga hantverk.

Benstrukturen på Tuppen Lasse 30 Cm består av två smala, men robusta metallben som ger figuren stabilitet. Bena står fast på en solid metallbas som gör att prydnaden kan stå stadigt på olika ytor, vare sig det är på ett bord, en hylla eller i ett fönster.

I bilden som visar Tuppen Lasse 30 Cm ser vi att produkten är placerad på en vit hylla mot en ljusgrå vägg. Hyllan är enkel och stilren, vilket gör att tuppen framhävs väl som en central och iögonfallande dekoration. I bakgrunden finns en kombination av dekorativa element som kompletterar tuppen. Vi kan se en brun flaska med några gula blomsterstänger, vilket lägger till en naturlig och diskret färgklick till omgivningen. Det finns även en svartvit affisch eller tavla som står lutad mot väggen, vilket skapar en harmonisk bakgrund som inte tar fokus från huvudobjektet.

För den som letar efter en dekorationspryl med en visuell och handgjord prägel, erbjuder Different Design med Tuppen Lasse 30 Cm en perfekt lösning. Denna tupp kan bli ett utmärkt tillägg till inredningen i både moderna och traditionella hem. Med sin genomtänkta design, högkvalitativa material och noggranna hantverksteknik, speglar Tuppen Lasse en fin balans mellan konstnärskap och funktion, vilket gör den till en uppskattad och omtyckt prydnad.

Genom att placera Tuppen Lasse 30 Cm på framträdande ställen som en bokhylla, ett soffbord eller en fönsterbräda, kan man lätt förhöja rummets estetik och skapa en trevlig atmosfär. Oavsett var den placeras, kommer figuren utan tvekan att dra till sig uppmärksamhet och beundran, bli ett samtalsämne och erbjuda en personlig och unik touch till inredningen.

Klicka här för att komma till produktsidan.