Köpstaden.se
Detta är en bildsida för produkten Tuppen Hebbe 30 Cm
Klicka här för att komma till produktsidan.
Logo varumärke Different Design
Bildtitel:

Tuppen Hebbe 30 Cm från Different Design, färgglad skulptur

Bildbeskrivning:

Tuppen Hebbe 30 Cm från Different Design är en skulptur som framstår som både robust och detaljrik. Denna dekorativa figur mäter 30 centimeter i höjd, vilket ger den en närvaro som gör sig väl märkbar var den än placeras. Tuppen Hebbe har en genomarbetad design som fångar uppmärksamheten med sina färgglada detaljer och noggrant utformade element.

Skulpturen är formad i metall, vilket ger den en stadig konstruktion och en hållbar yta. Tuppen Hebbe är målad i en rad olika färger som kompletterar varandra. Kroppen är huvudsakligen svart med inslag av bruna och blåa detaljer på vingarna som skapar en visuellt intressant kontrast. Huvudet och kammen är distinkt färglagda med gröna och röda nyanser, och näbben är gul, vilket bidrar till en livlig och uttrycksfull look.

Detaljerna på Tuppen Hebbe är exceptionella; fjäderdräkten är konstnärligt skulpterad med utskurna mönster som ger en illusion av verkliga fjädrar. Denna textur finns både på kroppens sidor och stjärtfjädrarna, som är gröna med en nyans som tycks skifta i mörkt och ljust beroende på ljusets vinkel. Stjärtfjädrarna är dessutom utskurna med precision, vilket ger dem en realistisk och dynamisk form.

Fötterna är tunna men stabila, konstruerade i samma robusta metall som resten av skulpturen. Dessa fötter är utformade för att ge stöd åt hela figuren, och de utgör en stabil bas som gör att Tuppen Hebbe kan stå upprätt på olika ytor. Varje tå är distinkt utformad och bidrar till den noggranna detaljrikedomen hos figuren.

Ytterligare en charmig detalj är den lilla skylten som hänger runt tuppens hals med namnet "Hebbe", vilket ger en personlig touch till produkten. Skylten är fäst med ett tunt rep eller snöre, vilket också bidrar till skulpturens rustika utstrålning.

Omgivningen där Tuppen Hebbe visades upp är neutral, vilket sätta produkten i fokus. Den ljusa bakgrunden framhäver skulpturens färger och detaljer på ett effektivt sätt. Detta val av visuell presentation gör att observeraren lätt kan urskilja varje del av tuppen tydligt och uppskatta den hantverksmässiga precision som har lagts ner i designen.

Different Design har genom Tuppen Hebbe 30 Cm lyckats skapa en dekorativ produkt som är både funktionell och estetiskt tilltalande. Skulpturen fungerar utmärkt som en trädgårdsdekoration, en del av inredningen på en uteplats, eller som ett unikt konstverk i hemmet. Tuppen Hebbe är ett mångsidigt dekorföremål som kan placeras var som helst för att ge en färgklick och en känsla av liv och rörelse.

För de som uppskattar konstnärliga och unika produkter är Tuppen Hebbe 30 Cm från Different Design ett utmärkt val. Skulpturens detaljerade utformning och färgpalett gör den till ett iögonfallande tillägg till vilken dekor som helst, och den robusta konstruktionen i metall ser till att den står stadigt och kan användas under lång tid. Tuppen Hebbe kombinerar konst och funktion på ett sätt som gör den till en favorit bland dekorationsobjekt.

Klicka här för att komma till produktsidan.