Köpstaden.se
Detta är en bildsida för produkten Anka Håkan Bambu 35 cm
Klicka här för att komma till produktsidan.
Logo varumärke Different Design
Bildtitel:

Anka Håkan Bambu 35 cm från Different Design, maritim stil

Bildbeskrivning:

Anka Håkan Bambu 35 cm från Different Design är en prydnadsfigur som kombinerar humor och hantverk på ett stilfullt sätt. Denna 35 cm höga anka är tillverkad av bambu, vilket ger den en naturlig och hållbar känsla. Färgen på bambun sträcker sig från ljus till mörkbrun, vilket skapar en charmig kontrast mot de målat vita och blå detaljerna.

Ankan har ett långt, slankt huvud och hals, som är gjorda av den mörkare delen av bambun. Dess uttrycksfulla ögon är noggrant målade och bidrar till figurens personlighet. På huvudet bär Anka Håkan en liten vit hatt, dekorerad med ett blått ankarmotiv som förstärker ett maritimt tema.

Kroppen på Anka Håkan är målad i vit färg och pryds av horisontella, mörkblå ränder som ger intrycket av en sjömansdräkt. Ränderna är jämnt fördelade och välgjorda, vilket ger en polish till hela figuren. Ankan har även ett namntag som hänger runt halsen, där namnet Håkan är ingraverat på en liten träbit. Detta lilla tillbehör ger figuren en personlig touch och förstärker dess karaktär.

Benen på Anka Håkan är gjorda av den naturliga bambufärgen, vilket ger en fin kontrast till det målade övriga av figuren. Ankan står på två stora, vita träskor som också har mörkblå ränder runt botten, något som matcher kroppens ränder och hatten. Skornas design är enkel men tydlig, och det är lätt att se att de är inspirerade av traditionell skotillverkning.

Anka Håkan Bambu 35 cm är en dekorativ inredningsdetalj som kan placeras på många olika ställen i hemmet. Dess stabila bas gör att den står stadigt på plana ytor som hyllor, bord eller fönsterbrädor. Prydnaden är lämplig för både inomhus- och utomhusbruk, tack vare materialets hållbarhet och avsaknaden av känsliga detaljer.

Omgivningen på bilden är enkel och neutral, vilket framhäver Anka Håkan och gör att dess detaljer syns tydligt. Bakgrunden är vit, vilket hjälper till att fokusera uppmärksamheten på produktens färger och design. Ljussättningen är jämn och fri från skuggor, vilket bidrar till en tydlig och skarp visuell presentation av figuren.

Different Design är kända för sina unika och ingående prydnadsföremål, och Anka Håkan Bambu 35 cm är inget undantag. Den här produkten är inte bara en dekorativ figur, utan också ett bevis på skickligt hantverk och noggranhet i design. Varje detalj, från den lilla hatten till träskorna, är noga genomtänkt för att skapa en koherent och attraktiv produkt.

För den som letar efter något speciellt att komplettera sitt hem med erbjuder Anka Håkan Bambu 35 cm från Different Design en perfekt lösning. Den här typen av prydnadsfigur kan lätt bli ett samtalsämne och en omtyckt del av inredningen, oavsett om den placeras i ett vardagsrum, ett barnrum eller i en hall. Med sin maritima flair och charmiga utseende, tillför denna produkt både värme och personlighet till vilket rum som helst.

Klicka här för att komma till produktsidan.